Најновиот анимиран филм кој ќе ви го стопли срцето

Пиксар направи краток филм кој ќе ве воодушеви.

img

Имено, анимираниот филм трае само 6 минути и говори за една гладна птица Пајпер, која се уште не навикнала сама да бара храна.

Оваа шармантна приказна за храброста е дело на Алан Бариљар и досега имаше над 12 милиони прегледи.

Од некоја причина, Пиксар го повлече филмот од ЈуТјуб и Вимео, но сепак остана оваа снимка:

Погледнете го видеото:

 

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Тагови:

Објавено среда, 23 ноември 2016 18:49
Напишано од Maja
Барај