Бог го црпна, Бог го однесе

Чудо во Струмица откако гордо блесна предизборен постер на Зоран Заев и СДСМ, а погодете и каде.

img

Чудо во Струмица откако гордо блесна предизборен постер на Зоран Заев и СДСМ, а погодете и каде.

Токму така: Насмевката на аболицираниот Заев се појави ни помалку ни повеќе, врз трговскиот центар Глобал, за кој граѓаните добро се сеќаваат дека Заев со помош на неговите криминални сопартијци се извлече со криминал тежок речиси осум милиони евра, благодарение на аболицијата од страна на Бранко Црвенковски.

„Најверојатно Господ не ме црпна таму од нивите и ме донесе овде, за така низ вода да ме пушти“, е легендарната изјава на аболицираниот криминалец Заев.

Но, по се изгледа, Господ не е задоволен, па на црпнатиот Муртинец му пушти ветер и го однесе со виорот.

Facebook impact:

Објавено четврток, 01 декември 2016 03:23:00
Напишано од Елена П