Човек на Заеви провоцира меѓу навивачите на мечот Шкендија Тракаи

На фудбалскиот стадион во Струмица во тек е натпреварот од 3-то квалификациско коло за Лига Европа.

img

Според дојавите од наш читател на трибините помеѓу навивачите со албанско знаме се шета извесен Томе пријател на Заеви и учесник во шарена револуција.

Неговата цел е да предизвика инцидент со Македонците кои се наоѓаат на трибините, а тоа да биде прикажано дека е истепан навивач на Шкендија.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 03 август 2017 06:31:00
Напишано од g0sh3