Какво време може да очекуваме во текот на целиот месец август?

Што не очекува во месец август?

img

Месецот започнува со пеколни температури до 41 виот степен. Премногу топлото време ќе се задржи до средината на месецот, потоа следи благ пад на температурите до 30-тиот степен.

Додека кон крајот на месецот температурите ќе паднат под 30-тиот степен и ќе има можност за локални врнежи.

Подетално погледнете ја временската прогноза на следната страна.

Објавено петок, 04 август 2017 8:30:00
Напишано од Емилија