Промоција на книгата „Ловци на светулки“ од Вера Калин

Во среда, 7 декември, со почеток во 19:00 часот во Кафе барот Концепт 77 ќе се одржи промоција на најновото дело на Вера Калин, автор на веќе култната книга во современата македонска литература „Бездомникот со златен часовник“.

img

Во најновото дело „Ловци на светулки“ Вера Калин го раскажува нашето секојдневие, со современе ликови и мудри зборови.

Facebook impact:

Објавено вторник, 06 декември 2016 10:27:00
Напишано од Ирина