Фарбање на јајца со ориз?! Да, можно е

Фарбање на јајца со ориз?! Да, можно е 

img

Бојадисувањето јајца е омилениот празничен обичај во многу семејства, а доколку се одлучите за оваа техника може да ги направите исклучително забавни за децата.

Потребно ви е:

- Бел ориз

- Прехрамбена боја

- Пластичен тањир

Деталната постапка погледнет ја во видеото:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 12 април 2017 05:02:00
Напишано од Виолета