Направете го овој трик и пандишпанот никогаш нема да ви се суши

Направете го овој трик и пандишпанот никогаш  нема да ви се суши

img

Сите сакаме совршен пандишпан за торта, а она што ни е уште поважно бидејќи не се јаде за еден ден е секако не само да испадне добро, туку и да остане како првиот ден и да не се суши.

Сега има еден трик за тоа. Вишокот влага ќе го соберете со кришка леб која ќе ја ставите на пандишпанот.

Проверено делува.

Facebook impact:

Објавено петок, 10 ноември 2017 01:45:00
Напишано од Виолета