6 работи кои жените сакаат да ги слушнат

Ако има нешто што е поврзано со жените, а за кое мажите цел живот се прашуваат, тоа дефинитвно е како да го кажат она што жената сака да го слушне. Верувајте, никогаш нема да згрешите ако се одлучите да и дадете комплимент. Еве кои шест комплименти секогаш успеваат да го задржат нејзиното внимание:

1.Кажете и дека е вистинската жена за вас. Така ќе и дадете до знаење дека не сте женкар и тоа ќе биде вашето моќно оружје за одржување на врската.

2.Кажете и дека е добра во кревет и таа ќе се чувствува посебно и уште повеќе ќе се труди да ве задоволи.

3.Повеќето жени сакаат да бидат мајки еден ден. Комплиментот дека би била одлична мајка е нешто што секоја жена сака да го слушне.

4.Секогаш прашувајте ја за мислење. Без разлика дали купувате автомобил или се двоумите што да облечете на работа.

5.Покажете и дека не сте со неа само заради нејзиното тело и изглед. Комплиментот дека таа е ваш најдобар пријател секогаш успева.

6.Најважната реченица која не смеете да ја заборавите е да и повторите колку многу ја сакате.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 јануари 2013 09:10:55
Напишано од admin