Го натерала сопругот на 365- дневен секс маратон! Еве што се случило

Британи, која со години е во брак со нејзиниот сопруг, била незадоволна од нејзиниот физички изглед. По третото дете, конечно се осмелила да се погледне во огледало, но не и се допаднало она што го видела. 

img

За да биде сигурна дека таа сè уште е атрактивна за нејзиниот сопруг, се одлучила да има секс со него 365 дена по ред. 

Нема пауза

Таа одлучила да имаат секс и за време на нејзиниот месечен циклус, не правеле пауза ниту еден ден. Нејзините деца имале повеќе време за играње, а таа и нејзиниот сопруг за тоа време биле посветени еден за друг.

Сликата за себе и преставувало голем проблем

И требало време за да го прифати своето голо тело, а притоа самата да не си изгледа како да е покриена со дебел јорган.

Таа веќе не се криеше

 Повеќе не го гасела светлото кога била во кревет со нејзиниот сопруг. Престанала да го крие своето тело зад широката облека и одлучи да се тушираат заедно. Тоа било премногу забавно за неа.

Ефект

Во почетокот чувствувала дека сексот и е должност. Како минувале месеците, почнала да се релаксира и да ужива многу повеќе. Колку повеќе го практикувале, толку повеќе го посакувала.

Резултат

Сексот кој Британи го имала со сопругот 365 дена, не завршил. Тие продолжиле, иако минала една година. Таа заклучила дека никогаш не била посреќна во животот. Не само поради телото, туку и поради односот со сопругот, таа го препорачува овој начин на сите девојки.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 21 декември 2017 05:21:00
Напишано од Виолета