Хомосексуалците се подобри во кревет од хетеросексуалците

Научниците докажаа дека хомосексуалците се подобри во кревет за разлика од хетеросексуалците. Студијата која го проучуваше честиот оргазам кај хетеросексуалците, бисексуалците и хомосексуалците, покажала дека хомосексуалците најмногу и најчесто им пружаат оргазам на партнерите.

img

Во спроведеното истражување иако хетеросексуалните мажи рекле дека доживуваат оргазам во 95 % од случаевите, хомосексуалците и бисексуалците не заостануваат многу назад, тие доживуваат оргазам во 89 % од случаевите.Од друга страна, 86 % од лезбејките доживуваат оргазам речиси секој пат кога имаат секс, додека хетеросескусалните жени се само 65 %. 

Со резултатите од овие податоци доаѓаме до заклучок дека добриот секс е дефиниран од огразмот, така што хомосексуалците ги доведуваат своите партнери до врвно задоволство многу почесто од хетеросексуалците.

Facebook impact:

Објавено петок, 22 декември 2017 06:19:00
Напишано од емилија