Искрена исповед на Невена: Никогаш нема да го заборавам сексуалното искуство со невин маж

Мислев дека сум го нашла совршениот маж, беше згоден духовит а што беше најважно од се беше девица, но многу згрешив во својата проценка.

img

Сон на секој маж е да одземе невиност на некоја девојка, да и биде прв со надеж дека првото сексуално искуство никогаш не се заборава.

Поради околностите, сосема неочекувано, добив слична можност. Се сретнав со еден човек кој никогаш не бил во врска, а камоли да има секс. Јас не мислев премногу на љубов, сакав да му ја одземам невиноста и да видим како тоа всушност изгледа, раскажува Невена од Белград.

Се сретнавме веднаш после работа, стигнав во барот 15 минути порано и седнав кај шанкот за да може полесно да ме надјде.Кога стигна , јас веќе ја пиев втората чаша вино, а на неговото лице можеше да се види дека е многу исплашен и нервозен, се тресеше како лист на ветрот, ми беше жал за него па кога пристигна силно го гушнав, а тоа придонесе да се опушти , па многу брзо почнавме да си разговараме.

Беше многу згоден и духовит а неколку приказни му помогнаа да се расприкаже и опушти.Ми се чини дека алкихолот ми помогна и мене па му пријдов и го бакнав, но тој продолжи да се однесува како ништо да не се случило.

На крајот од вечерта го прашав дали сака да дојде кај мене, па во случај да не ги разбира моите намери, го фатив за мегуножјето за да му ги појаснам, и да знае што го очекува.Бенме прилично пијани, но тоа не ме спречи да ја земам неговата рака и да ја ставам меѓу своите бутови и да му ја кренам нагоре.

Објавено вторник, 04 април 2017 5:15:00
Напишано од Виолета