Исповед на млада девојка: Ја изгубив невиноста со непознат маж и тоа...

Џејн Лајтфут имала секс со непознат човек. Тоа би било многу поразлично ако тогаш не била невина. Таа открива зошто таа одлука била огромна грешка.

img

Ја изгубив невиноста со човек на чие име и лице не се сеќавам. Во главата го нарекувам Рики Боби по ликот од некоја песна која ме потсетува на него. Не му кажав како се викам, не му кажав ниту дека сакав да го одбијам тој секс. Но, имав 21 година и ми беше доста.

Не планирав да тргнам на факултет невина, бев одличен студент и само за тоа размислував. Ете, се случи.

Го запознав на забава и видов дека не е студент. Беше некој локален маж кој се најде тука. Цимерката и јас бевме опседнати со момци и наоѓање на момче. Не бев невина поради став, туку поради околностите. Затоа, се согласив да заминам со Боби. Мислеше дека сум пијана.

Објавено среда, 03 мај 2017 2:15:00
Напишано од Виолета