Ја здогледал внуката на сајт за возрасни и ѝ се заканил. Таа му возврати на ОВОЈ НАЧИН!

Малкумина можат да речат дека на сајтовите за возрасни налетале на некој член од семејството.

img

Кога вујко Стивен, на еден сајт за возрасни познат како „Големиот пе*ис на Стивен“, открил фотографија од внуката со машки полов орган во устата, не ја примил добро веста.

Веднаш ја повикал и ѝ се заканил дека ќе му каже на семејството.

Додека таа ги слушала лекциите на вујкото, нејзиниот дечко веднаш го побарал видеото. Стивен напишал куп коментари додека мозокот му „вриел“.

Нејзиниот дечко, кој сакал приказната анонимно да ја раскаже, рекол дека неговата девојка разговарала со вујко ѝ и негирал дека тоа е неговото корисничко име на сајтот.

„Се правдаше дека сосема случајно го посети сајтот. Баш случајно отвори и профил? Девојка ми го уцени, па никој нема ништо да издаде. Ѝ вети дека ништо нема да му открие на семејството. Ја сакам мојата паметна девојка“ – изјави нејзиниот дечко.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 29 јуни 2017 07:17:00
Напишано од Виолета