Луѓето со оваа крвна група се експерти за секс

Луѓето со крвната група нулта се посебни поради многу работи, а сексот е една од нив.

img

Познати се фактите дека луѓето со нулта крвната група можат да даваат крв на сите останати крвни групи, но сепак тие се разликуваат и по многу нешта за разлика од останатите луѓе. 

Како што покажало едно истражување, овие луѓе се склони да размислуваат логично, имаат добра ориентација во просторот, некогаш знаат да бидат импулсивни, но најважно од се, тие се сјајни љубовници.

За време на сексот нив им е многу важно партнерот да ужива, дури тоа им е поважно од тоа дали тие самите уживаат. Попрецизно кажано, тие би си го скратиле своето задоволство само за да му удоволат на партнерот, па поради тоа го добиле називот сјајни љубовници. Меѓутоа, тие имаат една мана - не можат да опстојат во моногамна врска баш од таа причина што сакаат да им удоволуваат на другите.

Да, тие ќе се потрудат да ве задоволат, но штом завршат со тоа тие ќе пронајдат некој кој исто така ќе ужива во нивната вештина. Кога ќе почнат да чувствуваат монотонија или стрес, ќе ви го свртат грбот и ќе ве напуштат.

Поради тоа уживајте во сексот со нив се додека не сте им здодеале.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 09 октомври 2017 12:59:00
Напишано од емилија