Најголемите женски сексуални фантазии

Група научници спровела истражување за сексуалните мечти, на 1.516 испитаници кои добиле листа од дури 55 најразлични сексуални мечтаења(од секс со повеќе партнери до секс со објекти и животни).

img

Како најпопуларна мечта кај двата пола се истакнал секс кој вклучува романтични чувства.

 Неочекуваниот секс и секс на необични места исто така се на врвот на листата.

 Меѓутоа тука не е крајот на интересните податоци. Дури 65 отсто од жените ја одбрале сексуалната потчинетост како една од омилените сексуални мечтаења. Повеќе од 52 отсто од жените се решило за различни варијанти на врзување, 36 мечтаат за спенкинг, а 28,9 отсто мечтаат за тоа да бидат присилени на секс.

 Мажите исто така ги палат ваквите фантазии, но сепак предност даваат на фантазиите за орален секс, секс надвор од бракот, секс со неколку жени.

Facebook impact:

Објавено петок, 01 септември 2017 02:44:00
Напишано од емилија