Најопасната секс поза за сите мажи е една и од најчестите

Оваа секс поза е опасна бидејќи мажите во тек на нејзе најчесто се повредуваат, и тоа првенствено што затоа што не можат да реагираат и да ја спречат незгодата бидејќи тие не ги контролираат движењата.

img

Кога жената е горе за време на сексот, тоа може да биде многу опасно. Истражувањата покажаа дека тоа е најчестата поза која што предизвикува повреда. Кога жената е горе таа ги контролира движењата со целата тежина од своето тело наслонета на пенисот во ерекција.

Повеќето повреди се случуваат поради тоа што мажот не е во можност да го прекине сексуалниот однос ако пенисот погрешно пенетрирал.Кај жените повредите најчесто се мали, но кај мажите можат да бидат многу тешки како што се и фрактури на пенисот.

Кога мажот ги контролира движењата тој чувствува кога нешто лошо би се случило и тоа може да го спречи.

Во оваа поза, кога жената е горе тоа е многу потешко.

Тагови:

секс опасност

Facebook impact:

Објавено четврток, 12 јануари 2017 02:01:00
Напишано од Емилија