Најопасниот машки потег во сексот: Мажи ако и го направите ова на жената навистина може да ја убиете!

Познато е дека со сексот може да си го нарушиме здравјето, на пример ако имате незаштитен однос...

img

За многумина сексот е активност во која се ужива и се опушта целото тело но, постојат и активности кој навистина може да ве убијат. 

Постои опасна активност која голем број на луѓе ја практикуваат а не се свесни какви последици може да имаат. Станува збор за оралниот секс кој и се пружа на жената. Ако партнерот и пружа таков вид на секс и ако во вагината на жената внесе воздух, а притоа со устата спречи да излезе воздухот тоа може да биде опасно. 

Во тој случај меурчињата кислород може да влезат во крвотокот и тоа да предизвика мозочен или срцев удар. 

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 19 април 2017 10:05:00
Напишано од Емилија