Од ова машките се срамат во креветот

Резултати од истражувања на Британски универзитети покажале дека колку повеќе жената е привлечна  толку мажите помалку користат кондом и ризикуваат пренесување на полни болести .

img

Мажите кои учествувале во истражувањето имале 20  фотографии од жени за кој требало да кажат дали им се привлечни или не .

Исто така одговарале дали би спиеле со нив, дали би користеле кондом и дали мислат дека таа девојка има полна болест.

Резултатите покажуваат дека доколку жената е попривлечна мажите не сакаат да го користат заштита без разлика што овие жени се смета дека имаат поголема веројатност да имаат некоја полна болест.

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 03:26:00
Напишано од elenaM