Овие мажи се најдобри во кревет!

Симетрично лице, убаво тело и мирис се трите главни елементи на сексуална привлечност.

img

Ако некогаш сте се прашувале дали постои врска помеѓу леваците и оние што пишуваат со десна рака и сексот ви носиме изненадувачки одговор. Имено истражувањето потврдило дека една од овие две групи се смета за најдобра во сексот. Дознајте кои се подобри во кревет, леваците или оние што пишуваат со десна рака.

Доколку мислевете дека мажот кој е добар во кревет мора да биде надарен, романтичен, нежен, спретен и несебичен, се лажете. Имено, отфрлете се што до сега сете мислеле дека знаете за мажите и бирајте ги само леваците.

Секако, не мислиме сериозно, но судејќи според истражувањето на еден шведски институт оваа шега и не далеку од вистината.

Истражувањето спроведено на примерок од 10 000 мажи потврдило дека во категоријата на најдобри љубовници влегуваат во главно леваците и то дури 86 проценти.

Тагови:

мажи кревет

Facebook impact:

Објавено понеделник, 13 ноември 2017 02:40:00
Напишано од Вероника