Пет типови на мажи кои секоја девојка треба да ги „проба“ пред брак

Дозволени љубовни неуспеси, необични и слободни врски, пријателства за една ноќ, пропратни станици … не се резервирани само за мажите. 

img

Експериментирањето е пожелно за девојките, но пред да се омажат, се разбира, со заштита. Љубовниот терапист на интернет порталот “Your tango” препорачува пет видови на атрактивни мажи со кои секоја девојка треба да бидат слободна да се вклучи во неизвесна авантура.

Бармен

Постојано е прогонуван од девојки, убав е и повлечен. Тој е насмевнат, ласка, а никогаш не сте сигурни дали тоа му е стилот на работното место. Секогаш ве почастува пијалок за крајот на вечерта, па можете да се чувствувате посебно. Неговиот маѓепсан израз на лицето вели дека му треба спас, а вие сте желни да се чувствувате корисни.

Луди и Успешни

Тоа се луѓе кои лесно стануваат возрасни, тие направиле добри деловни потези, заработиле многу пари и сега уживаат во нивниот успех. Тие се ослободени, не се срамат, зрачат со вулканска енергија, интересни се и сакаат фенси ресторани, клубови, барови. Секогаш привлечени, играјќи на подот, комуницираат со секого. Тие доаѓаат во поголемите градови со машко друштво.

Аутсајдер

Симпатичен и убав, но човек кој во најавата е целосен неуспех. Тоа не е вашиот тип и нема ни  да биде – тој сака сосема поинаква музика, се опуштета со шах, никогаш не направил било каква глупост, има свој хербариум. Но, тој е толку симпатична и не може, и не треба да му се спротивставите. Нека биде дел од вашиот живот.

Странец

Магнетно е привлечен и тој и неговиот чуден акцент, како и идеата да се впуштите со него во романса. Префинет е фактот дека тој е на службено патување, така што минува низ вашиот град – и на тој начин преку вашиот живот. Вие знаете дека ќе си оди дома за десет дена, но секогаш постои надеж дека работите ќе испаднат поинаку. Љубопитноста и неизвесноста е токму она на што е тешко да се одолее.

Непознаник

Некој кого воопшто не го познавате, но знаеете дека има добро мускули, силни раце, една волшебна насмевка. Го гледате во локалното кафуле, знаеете дека живее во близина и тоа е се. Замислете како би се чуствувале кога би се запознале малку подобро.

Тагови:

брак мажи

Facebook impact:

Објавено понеделник, 13 ноември 2017 04:40:00
Напишано од Вероника