ПРОНАЈДИ ЈА МАШКАТА Г ТОЧКА: Допри го на овие 3 места и приреди му секс за паметење

Секоја точка на телото е потенцијално место која ја подига температурата и ја распламнува страста во текот на сексот.

img

Но покрај познатата Г точка која се смета заслужна за врвен оргазам,постојат уште две Ф и П точки чие делување силно делува на мажите.Пронајдете ги на телото на вашиот партнер и приредете му задоволство каков што до сега немал.

Ф точка

Се работи за пределот од надворешната страна, кај дното на главата на пенисот, кое е прекриено со нервни завршетоци, поради што ова подрачје се смета за најважното и најосетливото место на гениталното подрачје. Најдобро ќе го надразните со дување во таа насока или со стимулирање со јазикот.

П точка (надворешна)

Исто така е кај дното на главата на пенисот,од од предната страна исто е прекриено со нервни завршетоци, па затоа многу брзо реагираат на допир. Допирајте го со јазик или усни, но полека.

П точка (внатрешна)

Да ја пронајдете оваа точка потребно е взаемна доверба и големо познавање на партнерот. Точката се наоѓа на влезот во аналниот отвор, поради што за нејзина стимулација е потребен лубрикант.

Facebook impact:

Објавено четврток, 23 февруари 2017 03:16:00
Напишано од Емилија