Секс фантазии: Што посакува секоја жена во креветот?

Колку сме слични толку сме и различни, па така секоја жена сака поинакви нешта во креветот, но постојат и многу работи кои ги посакуваат сите жени.

img

Бакнување

Бакнувањето е секогаш добар показател за тоа што можете да очекувате од партнерот во креветот. Сигурно се согласувате дека нема ништо поубаво од нежни, но страсни бакнежи кои со сигурност можат да предизвикаат вистинска бура. Сепак, она што секоја жена фантазира е партнерот за време на предиграта да и го бакнува секој дел од телото и со тоа да покаже колку ја сака.

Соблекување

Без разлика дали наликува на кинење на облеката од партнерката поради завриената крв, или на лежерно заведување, соблекувањето игра важна улога во создавањето на вистински страсна атмосфера.

Орално е морално

Сексот е комуникација со допири, па така треба и да го доживееме. Бидете отворени за се што ви годи и подготвени со јазикот и устата да го истражите секој дел од женското тело. Пружете и орално задоволство, па ќе бидете двојно наградени.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 05 декември 2017 07:09:00
Напишано од Вероника