Што се случува зад камерите на порно филмовите?

Сигурно барем еднаш во животот сте погледнале филм за возрасни, но дали некогаш сте се запрашале како се изгледа зад камерите.

 

img

Француската фотографка, Софи Ебрард ги овековечи интимните моменти помеѓу снимањата на порно филмовите.

Нејзиниот фокус е на актерите и нивното однесување, погледнете ја изложбата насловена „It’s Just Love“.

Facebook impact:

Објавено сабота, 05 август 2017 12:27:00
Напишано од емилија