„Зошто сакате да изгледате како девојки за една, две или пет ноќи ?“

Да ги прашам денешниве девојки… Добро што ви е ? На 99% од сликите на социјални мрежи се обидувате да изгледате како девојки од филмови за возрасни.Зошто сте толку
оптеретени со вашите гради и задници ? Или ги имате или ги немате нема потреба да се прекршувате за да ги истакнете .. Патем никогаш голотија и провокативност не
е женственот ! Зошто сакате да изгледате како девојки за една,две или пет ноќи а потоа се жалите дека сте искористени?Каде е скромноста и дамското однесување , зошто
таа бедна и болна слика , па ако некој нема истакнати атрибути тоа не го прави лоша личност . И ние мажите не сме сите совршени со одлично тело .. па никому ништо ..
Потрудете се некој да ве цени и засака затоа што сте со убави и паметни мисли и со чиста и верна
душа , а додека изгледате и се понашате како лесен плен … зошто очекувате повеќе ?

img

Facebook impact:

Објавено петок, 01 септември 2017 03:50:00
Напишано од емилија