Џеј- Ло го враќа трендот од деведесетите


Овој тренд се враќа повторно. За него лудуваа жените ширум светот во деведесетите, ги носеле скоро сите, и тинејџерките и девојките и жените.

img

Тој се поклопува со се што тогаш се носело, а не се сомневаме дека ќе биде хит и сега. Дали се сеќавате на алките? Не постоеше жена која ги немаше во кутијата со накит. Ако сеуште ги имате слободно извадете ги и гордо носете ги . Пеачката Џенифер Лопеџ тоа ни го докажа повеќе пати. Таа не пропушта ниедна прилика кога може да ги носи. Алките најдобро се носат кога косата е во пунџа или реп, тогаш се највпечатливи. Секако, не мора да бидат толку големи. Можете да ги комбинирате и на уши да ги ставате овие мали алки. Преубавата 47 годишна латино дива не потсети дека ова е тренд. Дали сте спремни повторно да ги користите во секојдневните комбинации?

Facebook impact:

Објавено сабота, 07 јануари 2017 05:14:00
Напишано од Емилија