Идеално парче облека за преодниот период

Станува збор за многу практично и воедно ефектно парче облека кое лесно може да се комбинира во секојдневните комбинации, како во лежерна комбинација, така и за некои формални пригоди.

img

Блузите и кошулите на преклоп ова лето се многу популарни, а тој тренд ќе продолжи и во есен.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 23 август 2017 04:47:00
Напишано од емилија