На плажите е актуелен најнепријатниот тренд: Се наоѓа помеѓу меѓуножјето

Можеби најнепријатниот накит, моментално е најголем хит на плажите низ светот. Го измислија Јапонците, а жените се луди по него.

img

Брендот од Токио „BoDivas“ лансираше колекција на накит наречена „Beachtail“, а го опишуваат како „секси накит за меѓуножјето“.
 
Накитот е метален и треба да биде поставен во внатрешноста, додека украсите висат надвор од бикините, меѓу нозете на девојките.
Секое парче накит се состои од ланче кое има мали и големи прстени. Еден дел оди директно на гениталиите, додека останатиот е надвор со должина од седум и пол сантиметри.
 
Вредноста на овој накит е околу 20 долари, а можете да го нарачате во секое време.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 23 август 2017 08:13:00
Напишано од емилија