Прво Сека, сега и Ким: Дали имате храброст да го прифатите трендот и да го носите ОВА?

Проѕирните чевли станаа апсолутен хит меѓу жените. Речиси сите трендсетерки си обезбедија пар провидни обувки, а она што на многу од дамите им се допаѓа е што лесно се комбинираат со гардеробата.

img

Овој тренд не може секој да го носи. Ако навистина сакате нешто различно и ако умеете да го носите со стил, тогаш проѕирните парчиња можат да изгледаат многу интересно и секси. Совршено се вклопуваат и со другите делови од облеката.

Сепак, како и многу други работи и оваа облека има свои мани, а тоа е фактот дека се многу неудобни и не ја сокриваат ниедна несовршеност на стопалата. А тоа значи дека ноктите и стопалата секогаш мораат да бидат средени.

Погледнете како и стоеја чизмите на Сека.

Facebook impact:

Објавено петок, 02 декември 2016 07:46:00
Напишано од Елена П