Николина Пишеќ го истетовира датумот кога го запознала Видое

 

Атрактивната хрватска водителка Николина Пишеќ ќе се омажи за српскиот бизнисмен Видое Ристовиќ, а дека љубовта измеѓу нив е голема потврдува и нејзината нова тетоважа.
„Тоа е дадум кој ни е многу важен, но не би говорела за тоа многу затоа што тоа е наша мала приказна, која само ние двајцата ја разбираме“. кажа Николина Пишеќ.
 
На водителката ова не и е прва тетовања, пред неколку години го истетовира името на својата ќерка Хана.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 24 декември 2012 11:08:18
Напишано од admin