Сораја си ужива на Канарските острови...

Овој пат имаме необјавени, ексклузивни фотографии кои предмалку ни стигнаа на Сораја од Канарските острови, каде што моменто таа се наоѓа.

Како што можете да видите нема многу зима и студ таму. Па може и да ве „загрејат“ фотките.

Значи да се заштедите пари за струја, или пак да потрошите помалку дрва...

 

 

 

Ако пак сакате да погледнете повеќе нејзини фотографии повелете на линкот:

Сораја во посета на зоолошка градина со бујно деколте

или пак нешто поуметничката галерија која многумина ја обожаваат:

Сораја: галерија само за возрасни

Facebook impact:

Тагови:

Објавено четврток, 10 јануари 2013 19:33
Напишано од admin
Барај

Последни вести