Аца Лукас уловен со нова девојка

Аца Лукас во два часот наутро бил фотографиран како во автомобилот зборува со мистериозна девојка.

img

По разговорот девојката влгла во аптека, а тој продолжил да зборува на телефон.

Папараците на „Српски Курир“ забележале дека таа од аптеката излегла за 10-на минути влегла во автомобилот и му покажала на Лукас што се купила.

Бидејќи наоколу имало луѓе тие двајца се воздржувале па не „падна“ бакнеж.

Аца Лукас имал слободна вечер, па очигледно оваа девојка му значи многу штом реши ноќта да ја помине со неа.

Facebook impact:

Објавено петок, 13 октомври 2017 02:16:00
Напишано од Виолета


Последни вести