Брена објави фотографија стара 30 години, а ова е причината

Пејачката Лепа Брена ги воодушеви своите фанови на друштвените мрежи со нова објава. 

img

Пејачката се присетила на младите денови од пред 30 години, преку фотографија која ја споредила со сегашна, а сите забележале дека не дошло до голема промена.

-30 години од филмот „Хајде да се волимо“ - напишала Лепа Брена, а фановите ја опсипале со комплименти. 

Facebook impact:

Објавено среда, 22 ноември 2017 07:01:00
Напишано од Виолета