Бритни Спирс стави силикони, па постојано се фали со нив

Бритни Спирс стави силикони, па постојано  се фали со нив 

img

Со години Бритни Спирс била незадоволна со обликот и големината на своите гради, па нејзиното момче Сем Асгари ја изненадил и ѝ подарил пластична операција, па пејачката си ги зголеми градите.

После хируршкиот зафат, Бритни неколку пати се пофалила на Инстаграм.

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 03:51:00
Напишано од Виолета