Цеца претепана?!

Не станува збор за фотографии од навистина претепаната Цеца, туку од кампањата „Стоп за насилството“ кон која се приклучи и оваа музичка ѕвезда.

img

Акцијата на весникот Курир досега ја прифатија бројни јавни личности, меѓу кои и познатата српска кошаркарка Милица Дабовиќ, пејачката Сека Алексиќ, новинарката Наташа Миљковиќ и актерката Калина Ковачевиќ.

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 04:35:00
Напишано од виолета