Дејан Манасков со девојката на Миконос

Дејан Манасков неодамна се врати од Миконос.

img

Ракометарот уживаше со својата девојка, а дека имаа одмор за паметење кажуваат и фотографиите на социјалните мрежи.

Двајцата покрај со коктели и плажа, се забавуваа и со водени спортови.

Насмевките на нивните лица покажуваат дека дозата адреналин и тоа како им е добредојдена.

 

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 14 јули 2017 12:11:00
Напишано од емилија