Досега не сте ја виделе ваква! Бијонсе непрепознатлива

Таа стори сè да се сокрие од папараците но не успеа.

img

Бијонсе е во поодмината бременост и наскоро ќе роди близначиња, па разбирливо е што вишокот на килограми е забележлив.

Таа вчера се појави на роденден на пријател, и стори се што може за да се сокрие од папараците, но не успеа.

На забавата на која дрес кодот беше – предизвикувачка облека, Бијонсе отиде со длабоко деколте.

Facebook impact:

Објавено четврток, 20 април 2017 10:05:00
Напишано од Виолета