Еве што му порача Цеца на Аца Лукас после сите скандали со Соња

Аца Лукас и Цеца Ражнатовиќ се долгогодишни блиски пријатели, па беше неминовно неговата моментална ситуација да ја прокоментира и фолк ѕвездата.

img

Имено, како што самиот Аца Лукас кажа, Цеца во оваа ситуација, заедно со уште неколку луѓе од естрадата му е голем поддршка. Како што истакна, таа најдобро го разбира, а со сите сподели и што му кажала Цеца.

-Против неа се водени и поголеми кампањи, отколку против мене. Ми кажа само:„Немој да примаш се при себе, немој да реагираш на се. Ќе помине“, ги цитираше Аца Лукас зборовите на Цеца.

 

Facebook impact:

Објавено вторник, 12 септември 2017 05:38:00
Напишано од емилија