Го сакате филмот „Сам дома“, а овој детаљ е скриен од јавноста

Околу Нова Година почнуваат авантурите на Кевин во филмот „Сам Дома“, така и ние одлучивме да допреме до занимливостите кои се врзани со тој филм.

img

„Сам дома“ прв пат е емитуван 1990 година, а постигна голем успех низ целиот свет но долго криеше една тајна.

Покрај Кевин, во филмот интересен е и ликот на неговиот брат Баз.

Девојката на Баз која се појавува само во еден кадар на фотографија всушност е машко дете, погледнете.

 

 

Тагови:

„Сам дома“

Facebook impact:

Објавено четврток, 07 декември 2017 10:08:00
Напишано од емилија