И во шестиот месец од бременоста Ана Николиќ не се откажува од пороците

Иако е во шестиот месец од бременоста пејачката Ана Николиќ се уште не ги гасне цигарите, а доказ за тоа се фотографиите за време на снимањето на шоуто „јас имам талент“.

img

Пејачката која се очекува во август да стане мајка по прв пат е на удар на српските медиуми откако беше уловена со цигара во рацете.

Сепак нејзиниот сопруг Раста очигледно не се противи на одлуката на Ана да не ги остави цигарите за време на нејзината бременост.

Facebook impact:

Објавено петок, 12 мај 2017 03:02:00
Напишано од Виолета