Испливаа уште скандалозни детали за Дарко Лазиќ

Медиумската бура околу разводот на Ана Севиќ и Дарко Лазиќ се уште не стивнува, а неговата околина почна да открива уште детали од нивниот брак кои до сега не беа познати на јавноста. 

img

Соседите на популарниот пејач проговорија и за скандалот околу неговото наводно конзумирање наркотици, а еден од нив изјавил дека оваа приказна која се појави во медиумите не го зачудила, бидејќи, како што тврди, порано имал обичај да конзумира марихуана.

-Тој порано пушеше марихуана. Водеше бурен ноќен живот, менуваше девојки, што се вели, удираше рецки, раскажал соседот на Дарко Лазиќ од неговото родно место, Брестач.

Соседите додале дека долго време ја немата видено Ана во Брестач, како и дека додека им цветале рози во бракот, не доаѓала често. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 22 јануари 2018 07:30:00
Напишано од Виолета