Карлеуша без фотошоп и со целулит

Јавните личности ги разубавуваат фотографиите што ги ставаат на своите социјални мрежи, користат бројни филтри и фотошоп, а Јелена Карлеуша не е исклучок.

img

Но, во јавноста се појавија фотографии на кои се гледа целулитот на нејзините нозе.

Многумина по овие фотографии прокоментираа дека ова е доказ дека Карлеуша е само обична жена и дека не би требала да го крие целулитот со разни филтри бидејќи вистината секогаш излегува на виделина.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 14 ноември 2017 07:40:00
Напишано од Виолета