Кој кого копира?-Цеца и сопругата на Лукас во исти панталони

Цеца Ражнатовиќ на својот концерт носеше фустан кој имавме прилика да го видиме на Соња Вуксановиќ оваа година.

img

Иако во текот на бурниот развод меѓу Сораја и Аца Лукас, Цеца го поддржа колегата, пејачката не крие дека му се допаѓа стилот на Соња.

На Цеца се повеќе и се допаѓа стилот на Соња, па во ноември имавме прилика да ја видиме како носи комбинација која ја носеше Соња во април.

Facebook impact:

Објавено вторник, 14 ноември 2017 05:49:00
Напишано од Вероника