Ми ја одзеде невиност, ме остави, а јас му пеев на свадба

Пејачката на „Гранд“, Вања Мијатовиќ  си ја  отвори душата и  проговори  за своето прво сексуално искуство.

img

Меѓу нив најискрена беше ѕвездата на гранд, Вања Мијатовиќ. Таа проговори за еден немил настан од младоста.

-Јас бев многу вљубена во момчето со кое водев љубов за прв пат, но тој како и 99 проценти од мажите беше идиот, па само ме искористи. А јас него потоа дури и му пеев на свадба… Но добро, времето лечи се, така што не ми беше тешко. Ми беше драго иако ме повреди во младоста, изјави Вања.

Facebook impact:

Објавено петок, 12 мај 2017 04:41:00
Напишано од Виолета