На терен е “ѕвер“, а дома емотивен татко

„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“.

img

Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави роденеденот на својата ќерка Јована.

Тој на Фејсбук сподели фотографија и емотивна порака за неговата прва радост.

„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 14 февруари 2018 08:27:00
Напишано од емилија