Нема да ја препознаете! Еве како изгледала Стоја на 19 години!

Нема да ја препознаете! Еве како изгледала Стоја на 19 години!

img

Кога Стојанка Новаковиќ Стоја ја објавила на својот Инстаграм профил сликата од својот прв албум, нејзините фанови останале без текст, бидејќи пејачката е непрепознатлива.

Слаба, без облините по кои е препознатлива, Стоја некогаш изгледала вака:

 

Тагови:

Стоја фото

Facebook impact:

Објавено четврток, 14 септември 2017 11:13:00
Напишано од Виолета