Објавено досега невидено видео од убиената Јелена

Исплива приватно видео од пејачката на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, која беше ѕверски убиена.

img

Погледнете како тренирала, храбра и спретна, ова е уште еден доказ дека имала сила да се бори но убиецот ја совладал.

Facebook impact:

Објавено четврток, 12 октомври 2017 10:04:00
Напишано од Виолета