Огромно деколте и блуза без градник. Целато студио гледаше во градите на Милица Павловиќ

Милица Павловиќ во “Амиг“  Шоу се појави во син фустан со огромно деколте кој едвај и ги покриваше градите , кои ги шокираше сите.

 

img

Иако публиката е навикната на секси кобинација и покажување на згодното тело , изданието во кое се појави во сстудиото на Огнен Амиџ , сите ги остави без текст. Никој не можеше да го тргне погледот од огромното деколте на пејачката , но таа не се заморување со погледите и се однесуваше сосема  нормално вешто пазејќи нешто да не “излезе“

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 02:36:00
Напишано од elenaM