Пипа Мидлтон непрепознатлива без шминка

Помладата сестра на војводката од Кембриџ со овој гест ги изненади сите.

img

Имено Пипа Мидлтон го покажа својот сосема природен изглед на улиците во Лондон, облечена во кежуал комбинација а на лицето нема ни ронка шминка.

Помладата сестра на војводката Кејт, со овој гест поттикна многумина да го покажат својот природен изглед.

Тагови:

Пипа Мидлтон

Facebook impact:

Објавено вторник, 14 ноември 2017 06:54:00
Напишано од Вероника