Погледнете како изгледал Томо од „Чиста љубов“ со долга коса

Погледнете како изгледал Томо од „Чиста љубов“ со долга коса  

img

Популарниот хрватски актер и заводник, Иван Херцег, некогаш имаше долга коса. Погледнете како изгледал актерот од хит-серијата на Сител, „Чиста љубов".


Тагови:

Facebook impact:

Објавено сабота, 13 јануари 2018 05:30:00
Напишано од Виолета