Познатата актерка денес е една од најубавите Србинки

Актерката Бојана Ординачев, важи за една од најубавите Србинки.

img

Во 2004-тата година ја гледавме во серијата „Јелена“, а денес е дел од популарната серија „Вистини и лаги“.

Актерката Бојана Ординачев, важи за една од најубавите Србинки.

Во последното интервју таа открива дел од својот живот и карактер.

Кај луѓето најмногу ја нервира кога доцнат. Со актерство би се занимавала дури и да добие милиони на лото.

Упорност, истрајност и посветеност се трите карактеристики кои ги обожува кај себе.

Најголем страв има од тоа деке нејзините најблиски еден ден ќе се разболат.

Како изгледа денес, погледнете во продолжение.

 

Facebook impact:

Објавено вторник, 13 февруари 2018 12:22:00
Напишано од емилија